چگونه اولین اپلیکیشن موبایل خود را بسازیم؟
تلفن های هوشمند چگونه کار میکنند؟
نقش اپلیکیشن های موبایل چیست؟
آیا میدانستید بدون اپلیکیشن ها و برنامه ها تلفن های همراه دستگاه هایی غیرقابل استفاده هستند؟ نقش کلیدی برنامه نویسان در پیشرفت تکنولوژی را نباید دست کم گرفت آن هم در شرایطی که عمده اپلیکیشن های موبایل توسط برنامه نویسان مستقل پیاده سازی شده است
برنامه ها و یا اپلیکیشن های موبایلی میتوانند به سه دسته بندی تقسیم بشوند.
- سیستم عامل : شامل برنامه های اولیه ای است که بر روی تلفن های همراه نصب میشود که ارتباط سخت افزار و پردازش را برای برنامه های سیستمی و کاربردی ممکن میکند - سیستم عامل اصلی ترین برنامه یک تلفن هوشمند است که بدون وجود آن تلفن همراه قادر به اجرا کردن اپلیکیشن های سیستمی و کاربردی نیست. که به دو نوع اصلی Android و IOS تقسیم میشوند.
- اپلیکیشن های سیستمی : اپلیکیشن های سیستمی برنامه هایی هستند که بطور پیشفرض روی سیستم عامل نصب شده اند و برای نوع دستگاه مورد نظر توسعه داده شدند مانند: دوربین - تنظیمات دستگاه - مدیریت فایل - ساعت و تاریخ - تماس , پیام و دیگر اپلیکیشن هایی که نیاز اولیه یک تلفن هوشمند هستند که ساخت و توسعه آنها همانند اپلیکیشن های کاربردی است.
- اپلیکیشن های کاربردی : برنامه هایی هستند که شما با استفاده به نیاز خود نصب میکنید مانند : شبکه های اجتماعی , نرم افزار های ادیت عکس و یا ویدیو , نرم افزار های فروشگاهی مثل اپ استور یا فروشگاه های آنلاین, تاکسی های اینترنتی, نرم افزار های بانکی و بازی ها.
یا نرم افزار هایی که بخشی از کارکرد سیستم را بهبود یا تغییر میدهند مانند : برنامه های سلامت باطری - یا حذف فایل های اظافه - تغییر رابط کاربری , تغییر دسترسی به فایل ها و یا بخش خاصی از سیستم عامل هستند.
انتخاب زبان برنامه نویسی
محبوبترین فریم ورک های توسعه اپلیکیشن موبایل
از محبوبترین فریم ورک های پیاده سازی اپلیکیشن های موبایل که شما میتوانید از آنها برای توسعه و ساختن اپلیکیشن موبایل استفاده کنید میتوان به kotlin و react native اشاره کرد ، البته که فریم ورک های بسیار زیادی برای اینکار وجود دارد اما این دو نیز جز محبوبترین ها هستند که هرساله از آنها استفاده میشود برای خلق هزاران اپلیکیشن موبایل.
محیط طراحی و توسعه اپلیکیشن موبایل
یکی دیگر از مواردی که استفاده از آن بسیار اهمیت دارد محیطی برای پیاده سازی و توسعه اپلیکیشن موبایل است ، یکی از محبوبترین محیط ها برای اینکار android studio است که به شما ایجاد پیاده سازی نرم افزارهای اندرویدی را میدهد ، شما با استفاده از محیط های توسعه اپلیکیشن موبایل میتوانید اپلیکیشن های خود را به صورت کامل توسعه بدهید ، برنامه نویسی را در همان محیط داشته باشید و حتی یک دمو از اپلیکیشن خود مشاهده کنید.
نتیجه گیری درباره پیاده سازی اپلیکیشن موبایل
این مقاله به صورت کامل توسط تیم تولید محتوای کندو نوشته شده است ، تمامی محتواهای مقالات نوشته شده در وبسایت کندو از تجربیات چندین ساله اعضای تیم و یا نتیجه تحقیق های چند روزه است تا شما خوانندگان محترم بهترین تجربه را از مقالات وبسایت کندو داشته باشید